För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Husky Cool

 

- I över 50 år har vi kylt mat och dryck i världen. Äntligen är det Nordens tur!

 

Huskys motto är att tillverka produkter som skall motsvara våra kunders krav på tillförlitlighet, kvalitet och prismedvetenhet.

 

Våra kunder är kräsna. Med all rätt. Våra kunder tillhör proffsen inom livsmedelshantering runt om i världen. Coca Cola, Pepsi, Ice Cream World ställer hårda krav på förvaring av mat och dryck. Hotell, restauranger, storkök, livsmedelsbutiker och bryggerier i över 50 länder har redan upptäckt Huskys breda produktsortiment.

I Sverige är vi i dagsläget leverantör till bryggerier såsom Kopparbergs samt juice tillverkare Brämhults Juice.

 

En egen fabrik tjänar alla på

 

Husky tillverkar och levererar det marknaden vill ha: priseffektiva och miljöanpassade kyl- och frysskåp. I 2008 startade vi en egen fabrik i Kina som tillverkar kyl- och frysskåp med hög kvalité: från idé till slutprodukt. Livsmedel är ett känsligt ämne och vi vill att våra kunder ska vara trygga med våra produkter.

 

Ferrariröd med fartränder?

 

Vill du ha en specialtillverkad produkt som passar dina krav? Vi har möjlighet att designa nya modeller och färganpassa kylen efter din företagsprofil. Miljön är viktig när vi tillverkar kyla.

 

Att kyl- och frysskåp ska vara energisnåla och miljövänliga är självklart för oss. Ett exempel är att använda köldmedier som förbrukar mindre energi och är dessutom ett miljövänligare alternativ.

Fråga oss om Husky Intelligenzia kontroller som sänker energiförbrukningen med upp till 55%.

Husky produkter är godkända av Greenpeace.

 

Nu finns Husky i Norden!

 

Huskycool, som ingår i Husky World-Wide, har ensamrätt på agenturen i Norden samt i Polen. Sedan 2008 finns vårt lager och kontor i Varberg, Sverige. Med en central placering i Norden kan vi enkelt erbjuda Huskys breda sortiment även till våra grannländer.

 

Utöver Huskys egna tillverkade produkter kan vi även leverera produkter från andra tillverkare runt om i världen.

 

Vill du veta mer om Husky eller om våra produkter kontakta oss idag!

 

Start > OM OSS
Annonser